GİRESUN / DERELİ - Kızıltaş İlkokulu

Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar değerli, önemli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.”

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Nis

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN KUTLAMA ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE İLÇEMİZDE YAPILAN RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZ 3/A SINIFI ÖĞRENCİSİ BELİNAY ATAŞ  1. OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ VE ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDERİZ

Nis

Okulumuz Türkçe öğretmeni Servet ERDEM koordinesinde Orman Haftası  kapsamında farkındalık yaratmak amacı ile doğa yürüyüşü yapıldı ve ağaçlara bilgilendirme notu asıldı çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.

Nis

Çanakkale Zaferimizin 109. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve İstiklal Mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle anıyoruz.Birlikte başarmanın ne demek olduğunu gösteren 18 Mart Çanakkale Zaferimizin  Çanakkale'yi destan kılan milletimizin tüm zaferleri kutlu olsun.

Kas

Milli Ağaçlandır Gününde Orman Genel Müdürlüğü personeli öğrencilerimize ve öğretmenlerimize fidan dağıtımı gerçekleştirdi.

Sevgi,saygı,minnet ve özlemle..

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimiz teşekkür ederiz.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası çeşitli etkinliklerle okulumuzda kutlandı. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda ilköğretim haftası kutlama töreni şenlik havasında kutlandı.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.